Senile de cauciuc

radiali senile de cauciuc ROradiali senile de cauciuc EN
Telefon:
0767-594 267
Fax:
0359-814719

Experti
in senile
de cauciuc

Cauta
senile de
cauciuc

Tip miniexcavator

Model

Dimensiuni

latime | pas | nr. zale

Servicii

Pentru a ajuta clientii nostri sa întelega mai mai bine si sa faca alegerea corecta, când cumpăra o senilă de cauciuc, noi va oferim cateva explicatii si analize privid producerea senilelor de cauciuc. Prima senilă de cauciuc pentru agricultura a fost creată în Japonia în jurul anilor 1960, cea mai populară si apreciata senila este de tipul „suprapunere”, produsa in prese speciale. Aceasta tehnologie de fabricatie a senilelor de cauciuc este în mare măsură folosită în Japonia, China, Korea si Europa.

Tipul de senila numit „circular sau fara sfarsit” a aparut în ani 1990, aceasta senila de cauciuc fiind făcută dintr-un mulaj, prin procesul de vulcanizare, fara sa existe legatura intre partea metalica (sarma) din senila si cauciuc. Senilele sunt făcute cu un mulaj simplist si cu echipamente de calitate inferioară cu 4 pana la 6 faze pana la terminarea procesului de vulcanizare. De fapt el ar trebui să se numească "Armatura metalica inchisa cu mai multe etape de vulcanizare". Acest tip de senile este mai ieftin si impreuna cu o publicitate exagerata a reusit sa produca confuzie pe piata senilelor de cauciuc, lasand foarte multi oameni sa caute raspunsul privind solutia optima de alegere a tipului de senile.

Raspunsul nostru este: alegeti modelul creat prin suprapunere, chiar daca pretul este cu putin mai mare, veti avea senile de calitate cu o durata de viata mai mare.

IDENTIFICAREA DIMENSIUNII SENILEI DE CAUCIUC

Pentru a va putea oferta corect produsele solicitate va rugam sa ne transmiteti si dimensiunea senilei de cauciuc. Urmatoarele informatii va pot ajuta in determinarea dimensiunilor.

LATIME SENILA x PASUL SENILEI x NUMAR ZALE de exemplu: 230x96x31

LATIME SENILA
Masurati latimea senilei (in mm).

radiali senile de caucuic latime senile

PASUL SENILEI
Masurati distanta (in mm) intre centrul unei zale si centrul urmatoarei zale.

radiali senile de cauciuc pasul senilei

NUMAR ZALE
Numarati zalele de pe intreaga senila.

radiali senile de cauciuc numar de zale

Recomandari pentru utilizare

Verificarea intinderii lantului de pe rola inferioara centrala a senilei (10-20mm.) dupa 25 de ore de lucru.

Evitarea miscarilor abrupte pe suprafete abrazive (asfalt, ciment) sau suprafete neregulate.

Evitarea suprafetelor patate cu ulei sau combustibil si curatirea imediata a oricarei pete de pe senila.

Verificarea pieselor utilajului (role si roti) pentru evitarea incalzirii excesive, deoarece acest lucru scurteaza durata de viata a lantului.

Mentinerea lantului curat in interior.

În cazul în care utilajul nu este folosit pentru o durata lunga de timp trebuie sa fie protejat de ploaie si lumina directa a soarelui.


Servicii Radiali

Pentru a ajuta clientii nostri sa întelega mai mai bine si sa faca alegerea corecta, când cumpãra o senilã de cauciuc...

Produse

Radiali vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama larga de produse din categoria senilelor de cauciuc.

NEWS

Senile de cauciuc pentru JCB! ...   Firma Radiali srl, este furnizorul tau senile de cauciuc pentru orice model de miniexcavator ...

EXCAVATOR PE SENILE S H DAEWOO SOLAR 160LCV ... Excavator pe senile DAEWOO 160LCV Motor 6 cilindri Puterea motorului:SAE J1995, brute de 91 kW ...

Airman - o companie japoneza ... Innovation of technology had accomplished remarkable progress in the world wide in the late 20th cen ...

vezi toate noutatile